Welkom bij de . . BOEJA . .

De beste manier om als brugpieper het jaar door te komen, is natuurlijk door op zijn tijd ook te ontspannen. En niets helpt beter te ontspannen dan het lachen om een goeie mop. Oh, je weet geen goeie mop omdat je ze bijvoorbeeld steeds vergeet? Kijk daar hebben we ook wat op gevonden. Op speciale websites kun je de meest uiteenlopende moppen vinden.

Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld de website moppentap.nl.
Maar er zijn er meer. Zo is er ook de site moppen.nu. Binnen deze site zijn er ook schoolmoppen.
Een laatste voorbeeld is laatste voorbeeld.

Als je verder zoekt op het www-web kom je nog veel en veel meer tegen. En misschien is het wel een goed idee om je voor te nemen minstens elke dag 1 mop te vertellen.

Een andere manier van ontspannen is natuurlijk muziek luisteren. Het is geen doen om op de website de ´laatste´ muziek die hot is te tonen. Binnen een week is de artiest die eerst nog hot was, al weer flop geworden.
Maar, je moet natuurlijk wel je klassiekers kennen. En dan bedoelen we natuurlijk de top-2000 van 2003 en de top-1000 aller tijden. Mocht je 'effe' vergeten zijn wie daar ook al weer in stonden, kijken dan hier voor de Top-1000 Aller Tijden (dit is een lijst in PDF-formaat). En kijk hier voor de Top-2000 van 2003 (dit is een lijst in excel-formaat).

© Andre de Wit