Welkom bij de . . BOEJA . .

Hoe moet je deze website 'gebruiken'?

Aan de linkerkant (het smalle scherm) staat de diverse menu opties. Aan de rechterkant (het brede scherm) staat de inhoud van de gekozen / geactiveerde optie.

De links in het menu-scherm staan ook opgenomen als link in de text in het inhoud-scherm. Het menu-scherm blijft blijft vast staan. En je bent ook niet in staat de breedte aan te passen.
De inhoud zal steeds varieren, en is afhankelijk van de gevolgde link. Normaal hebben de links een rode kleur en zijn onderstreept. Zoals deze text.
Je kunt de link aanwijzen, door de muis-pointer er naar toe te bewegen. Op zo´n moment heeft de ge-activeerde link een fuchsia kleur gekregen. Zoals deze text.
Als je dan op de linker muisknop drukt, dan volg je de link naar het nieuwe document. En de nieuwe pagina zal worden weergegeven; maar dan wel in het inhoud-scherm. Heb je inderdaad een link "gevolgd", dan heeft de link vanaf dat moment een blauwe kleur. Zoals deze text.

De BOEJA pagina´s hebben allemaal dezelfde opmaak. Namelijk het lettertype Lucida Calligraphy, letterkleur donkerblauw. En als achtergrond een "perkament" uiterlijk. Bovendien hebben alle BOEJA pagina´s bovenaan dezelfde 2 knoppen: één voor het verversen van de pagina en één voor het terugkeren naar het hoofdmenu.
Op deze manier kun je snel de veel gebruikte knoppen vinden. Samen met de index-links in de linkerkant, maakt dit het navigeren door het document eenvoudig.

© Andre de Wit