Welkom bij de . . BOEJA . .

Beste brug-piepers, welkom bij de BOEJA website.

BOEJA staat voor Brugpieper Overleef Eerste Jaar Acties website. De website is een mengeling van (meer en minder) zinvolle aanbevelingen en trucs om je eerste (brug)jaar op de middelbare school door te komen.

Aan de linkerkant vindt je het menu, met daarin de links naar de diverse onderdelen. Klik op de link en je komt op de desbetreffende pagina. Hieronder volgt een korte toelichting op de diverse onderdelen.

Natuurlijk kun je wat hulp gebruiken met school in het algemeen en het maken van huiswerk in het bijzonder. Daarbij kun je hulp krijgen van de sites van de formele instanties, maar ook (of juist) de sites van brugpiepers en studenten die je de nodige hulp bieden. Inclusief hulp in de vorm van kant-en-klare uittreksels en werkstukken. Via deze link kom je bij de school ondersteuning.

Wat te doen als je dan toch niet in staat bent geweest om te leren? Precies.... Hier vindt je de beste spiektips! Makkelijker kan het gewoonweg niet !!!! Via deze link kom je bij de spiek-tips.

En wat moet je doen als je te laat bent, of vergeten bent je huiswerk te maken? Natuurlijk moet je dan zorgen dat je een blauwe stempel krijgt en geen rode. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Gewoon de beste smoes zoeken. Via deze link kom je bij de beste smoes.

Om de blits te maken bij je vriendjes en/of vriendinnetjes moet je natuurlijk de nieuwste gadgets hebben. Bovendien zijn er de nodige gadgets die je helpen om goede resultaten te halen. Legaal? Nou, moet dat echt? Via deze link kom je bij de gadgets.

En, natuurlijk, als laatste iets voor de ontspanning. En dan met name de moppen. Wat lachen met al dat serieuze gedoe kan helemaal geen kwaad. Maak de blits bij je iedereen met de laatse moppen. Via deze link kom je bij de ontspanning.

Als je iets weet dat op deze website zou passen, laat het ons weten. Misschien staat bij de volgende update jouw informatie er ook op. Via deze link kun je feedback geven.

© Andre de Wit